TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Sfeervolle tegels voor uw woning - Sfeervolle tegels voor uw woning

Sfeervolle tegels voor uw woning 

Heeft u weleens aan tegels gedacht voor uw vloer? Inmiddels zijn er veel realistische prints en reliëfs, waardoor er voor elke stijl
een passende tegel te vinden is. Bij TC Couwenberg kunt u terecht voor prachtige tegels van topkwaliteit. Voor uw badkamer, maar ook voor
de rest van uw woning en tuin.  

Prachtige tegels vanaf € 19,95 p/m2

Bij tegels kunt u kwaliteit goed herkennen. Daarom worden onze tegels alleen geproduceerd bij de beste fabrikanten. Iedere tegel wordt door een vakman gemaakt, wat u terugziet in de kleinste details. Onze tegels zijn beschikbaar in de formaten 60 x 60 cm en 80 x 80 cm. In ons tegelassortiment vindt u tegels in verschillende prijsklassen. Een tegelvloer is al mogelijk vanaf € 19,95 p/m2!

Sfeervolle tegels voor uw woning - Prachtige tegels en badkamer tegels
Sfeervolle tegels voor uw woning - Prachtige tegels en badkamer tegels

Badkamertegels in verschillende stijlen 

Tegels zijn uitermate geschikt voor uw badkamer. Waterbestendig, slijtvast en natuurlijk prachtig om te zien. Voor de badkamer hebben wij diverse mogelijkheden in kleur en stijl. Van betongrijs tot eikenhout en van klassiek tot modern. In ons uitgebreide assortiment tegels vindt u zeker een exemplaar dat past bij uw badkamer. 

Houtlook tegels: warmte en sfeer

Tegels in houtlook zijn een uitstekende keuze als u warmte en huiselijkheid belangrijk vindt. Een speciale glazuurlaag zorgt er bovendien voor dat houttegels niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. Het is zelfs mogelijk om reliëf, nerven en knoestjes op de tegel aan te brengen. In ons tegelassortiment hebben we verschillende houtlook tegels.

Sfeervolle tegels voor uw woning - houtlook- en betonlook tegels
Sfeervolle tegels voor uw woning - houtlook- en betonlook tegels

Betonlook tegels: stoere twist

Houdt u van modern en industrieel? Dan passen betonlook tegels daar goed bij. Wist u dat er veel verschillende nuances zijn in betonlook tegels? Elke betonlooktegel heeft zijn eigen kleur en print, met elk een eigen sfeer. Vlakke tegels geven bijvoorbeeld een heel ander effect dan een betontegel met reliëf. Wij nodigen u graag uit in de showroom om de verschillen te zien en te voelen.  

Buitentegels

Bij ons kunt u ook voor buiten het huis terecht. Wij hebben bijzondere terras- en tuintegels in ons assortiment, die garant staan voor kwaliteit. Ze worden gemaakt bij top fabrieken, waardoor ze geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Daarnaast kunt u met tegels de sfeer van binnen ook naar buiten doortrekken. Dat zorgt voor eenheid en rust. Uw specialist TC Couwenberg bespreekt graag de mogelijkheden voor uw woning. 

Sfeervolle tegels voor uw woning - Buitentegels en tegeltrends
Sfeervolle tegels voor uw woning - Buitentegels en tegeltrends

Tegeltrends 2019

Tegels hebben een groot effect op de stijl en sfeer van uw woning. In onze showroom kunt u tegels in diverse kleuren, maten en dessins bekijken. Natuurlijk volgens de laatste trends! Zo zijn tegels in bijzondere vormen helemaal van nu. Denk aan een visgraatmotief, of tegels met een uniek patroon. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. 

Sfeervolle tegels voor uw woning - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Sfeervolle tegels voor uw woning - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Sfeervolle tegels voor uw woning - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties