TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Ontspan! Radio of tv in de badkamer

Ontspan! Radio of tv in de badkamer

Muziekfanaten en filmliefhebbers opgelet! Muziek luisteren en films of series kijken kan ook tijdens het douchen of als je ontspannen in bad ligt. In dit blog zetten we de leukste badkamergadgets voor je op een rijtje.

Radio in de badkamer

Laat het bad vollopen met badschuim en luister naar je favoriete muziekzender met de Gira inbouwradio. Deze badkamerrradio is helemaal waterdicht en heeft een compact formaat, waardoor deze radio ook geschikt is voor de kleine badkamer. De badkamerradio wordt netjes afgewerkt in de wand, waardoor je geen last hebt van losse snoeren en kabels. De radio is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je deze kunt aanpassen aan de stijl van je badkamer.

Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 1. Radio in de badkamer
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 1. Radio in de badkamer

Waterdichte speaker

Grohe heeft een waterdichte speaker ontwikkeld die je kunt bevestigen aan de glijstang in de douchecabine. De Grohe Aquatunes is voorzien van bluetooth. Maak eenvoudig verbinding met je smartphone of tablet en luister naar je favoriete muziek. De speaker heeft een bereik van maar liefst 10 meter. Leg je telefoon daarom gerust in een andere kamer, zodat ongelukken met water voorkomen worden. Je kunt tot ongeveer acht uur achtereen muziek luisteren. Als de batterij leeg is, kun je deze op het meegeleverde oplaadstation plaatsen om op te laden.

Kijk naar je favoriete serie en kom volledig tot rust.

Bluetooth speakers

Heb je altijd gedroomd van een complete muziekinstallatie in de badkamer? De Soundbar van Aquasound is waterdicht met zijn siliconen drukknoppen. De Soundbar is op vier manieren te plaatsen. Bijvoorbeeld boven de spiegel, horizontaal of verticaal. Met de Bluetooth functie verbind je gemakkelijk met de badkamerspeaker. Zo geniet je direct van jouw lievelingsmuziek! De speakers zijn snel te installeren; binnen maximaal 10 minuten kun je de speaker gebruiken.

Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 3. Ingebouwde televisie in de badkamer
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 3. Ingebouwde televisie in de badkamer

Ingebouwde televisie in de badkamer

Ga een stap verder dan radio en kies voor een televisie in de badkamer. Kijk naar je favoriete televisieprogramma of serie en kom volledig tot rust. De badkamertv van Aquasound is volledig waterdicht. Het scherm is verwarmd, waardoor condensvorming niet mogelijk is. Jouw  badkameradviseur vertelt je graag meer over de aansluiting, installatie en providermogelijkheden.

Wil je deze gadgets zelf eens uitproberen? Vraag ernaar bij TC Couwenberg. 

Maak een afspraak
Deel dit artikel
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties