TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Scandinavische woonstijl in de badkamer

Scandinavische woonstijl in de badkamer

Als ze ergens goed zijn in het stijlen met een minimalistische sfeer, dan is het wel bij onze Noorderburen. Een Scandinavische woonstijl is dan ook erg populair in interieurland. Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door natuurlijke materialen, lichte tinten en strakke lijnen. In deze blog laten we zien hoe je met de juiste materialen kunt genieten van een badkamer in Scandinavische stijl.

Tegels in een natuurlijke sfeer

Scandinavische landen hebben een prachtige natuur. Kleurrijke bossen, woeste rivieren en prachtige Fjorden. Niet zo gek dat een Scandinavische stijl zich kenmerkt door natuurlijke materialen. Ook in de badkamer leg je een natuurlijke basis op de wand en vloer. Hout is niet altijd geschikt voor een natte ruimte, maar houtlook tegels wel! Deze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Scandinavische woonstijl in de badkamer - 1. Tegels in natuurlijke sfeer/Minimalistisch en ruimtelijk
Scandinavische woonstijl in de badkamer - 1. Tegels in natuurlijke sfeer/Minimalistisch en ruimtelijk

Minimalistisch en ruimtelijk

Ruimtelijkheid is kenmerkend voor een Scandinavische sfeer. Plaats niet te veel meubels en accessoires in je badkamer, zodat het geheel rustig blijft. Het Get Up badkamermeubel van Primabad heeft een natuurlijk, minimalistisch ontwerp en biedt veel opberggemak. Ook kun je een aantal planken aan de wand plaatsen en daar je mooiste accessoires tentoonstellen. Of wat dacht je van ruimtebesparende nisjes in de muur?

Zen in de Scandinavische badkamer

De badkamer is de ultieme plek om te ontspannen. Een fijne temperatuur in de badkamer is dan ook een must. Instamat heeft minimalistische designradiatoren die zich helemaal thuis voelen in een Scandinavisch interieur. Neem bijvoorbeeld de Volata. Deze designradiator in strak vormgegeven en is gemaakt van een gladde aluminiumplaat. Om het spagevoel compleet te maken kun je een Sunshower in de douchecabine laten installeren. Deze verwarmt je lichaam en zorgt voor een zonnig humeur.

Scandinavische woonstijl in de badkamer - 2. Zen / Lichte accessoires
Scandinavische woonstijl in de badkamer - 2. Zen / Lichte accessoires

Lichte accessoires maken je Scandinavische woonstijl compleet

Zeker in de winter zijn het aantal lichturen in Scandinavië beperkt. Met grote ramen en zachte tinten brengen ze licht in het interieur. Kies voor meubels en accessoires in wit en zachte pastelkleuren om de Scandinavische look te evenaren. In het Mix & Match assortiment van Baden+ vind je prachtige accessoires in lichte tinten en natuurlijke materialen. Zo maak je de Scandinavische badkamer compleet.

Deel dit artikel
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties