TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij

Huismerk badkamer Daytime 

Huismerk badkamer Daytime - Huismerk badkamer Daytime  

Compacte badkamer 'Daytime' van ons huismerk

Een complete badkamer in een kleine ruimte. Dat kan met het Mix & Match huismerk van Baden+. De efficiënte indeling van deze ‘Daytime’ badkamer geeft de mogelijkheid voor een ruime douche, een toilet en een badkamermeubel met diepe laden. Zelfs een hoge kast met veel opbergruimte ontbreekt niet. Alles wat u nodig heeft, is netjes op te bergen. Zo kunt u dagelijks genieten van deze opgeruimde badkamer. U heeft deze complete, budgetvriendelijke badkamer al vanaf € 4.795,- exclusief installatie en tegels.

Huismerk badkamer Daytime - Kenmerken Day time Mix & Match badkamer

Kies voor een huismerk badkamer

  • Ruime douche met schuifdeur
  • Kolomkast met veel opbergruimte
  • Sfeervolle elementen

Wilt u veel bergruimte in uw kleine badkamer? Maak dan een afspraak bij uw badkamerspecialist TC Couwenberg in Reusel.

Maak een afspraak
Ontdek de Daytime badkamer 

Ruime douche met schuifdeur

De basis van dit slimme badkamerontwerp is de schuifdeur bij de douche. Hierdoor is er geen draairuimte nodig voor de douchedeur. Een badkamermeubel en een kolomkast naast de douche plaatsen is zo geen enkel probleem.

Ruimtelijk effect

De wijze waarop het toilet is geïnstalleerd, zorgt voor een ruimtelijk effect. Het waterreservoir met een waterbesparende spoelknop is namelijk mooi weggewerkt. De muur achter het toilet loopt hierdoor helemaal vlak door. Ook door de vloertegels lijkt de ruimte groter en wordt er eenheid gecreëerd. De vloertegels lopen onder het hangende toilet helemaal door tot in de douche. Een douchedrempel is zo niet nodig. De tegels zijn aflopend gelegd, waardoor het water naar de goot wordt afgevoerd.

Huismerk badkamer met glazen schuifdeur voor douche
Huismerk badkamer meubel met brede laden
 
Huismerk badkamer met hoge kolomkast

Veel opbergruimte

De hoge kolomkast en de diepe, brede laden van het badkamermeubel bieden veel opbergruimte voor uw handdoeken en verzorgingsproducten. De kolomkast is bovendien bewust voor de douche geplaatst om privacy te creëren. Ook in de douche is met een nisje een plek gecreëerd om uw spullen neer te zetten. Bovendien geeft het nisje de douche een speciale touch. 

Sfeervolle badkamer

Natuurlijke materialen en warme tinten geven de badkamer een intieme uitstraling. De blue stone opzetkom van 40 centimeter doorsnee en de trendy hoge wastafelkraan zijn subtiele eyecatchers. Door de opzetkom asymmetrisch op het meubel te plaatsen, heeft u ruimte rondom de wastafel voor toiletartikelen en leuke accessoires.

De twee zwarte hanglampen van LoooX en de grote spiegel met ledverlichting zorgen eveneens voor stijlvolle accenten. Zo ontstaat een sfeervolle en complete badkamer die zeer geschikt is voor een kleinere ruimte.

Huismerk badkamer met donkere opzetkom
Maak een afspraak
Huismerk badkamer met hangend toilet
Mix & Match uw eigen droombadkamer
Mix & Match

Baden+ heeft een compleet huismerkassortiment samengesteld. Hier vindt u keramische wastafels, vrijstaande baden en nog veel meer. Mix & Match uw droombadkamer met de diverse producten. 

Ontdek het assortiment
Huismerk badkamer Daytime - Collage Day Time 1 - Mix & Match
Mix & Match

Baden+ heeft een compleet huismerkassortiment samengesteld. Hier vindt u keramische wastafels, vrijstaande baden en nog veel meer. Mix & Match uw droombadkamer met de diverse producten. 

Ontdek het assortiment
Huismerk badkamer Daytime - Collage Day Time 2 - spiegeltje aan de wand
Matchende spiegel

Met een unieke spiegel van Looox heeft u de mooiste van het land. Functioneel, prachtig vormgegeven en ze maken uw badkamer ruimtelijk.

Bekijk de spiegels
Huismerk badkamer Daytime - Collage Day Time 3 - Water besparen
Water besparen?

We genieten dagelijks van water, maar we moeten er wel zuinig op zijn. Met onze handige tips kunt u het waterverbruik in de badkamer flink verminderen.

Lees de tips
Plattegrond Daytime badkamer - Baden+

Compacte huismerkbadkamer: het ontwerp

Het huismerk van Baden+ is vriendelijk geprijsd en goed van kwaliteit. Deze badkamer is volledig ontworpen met producten uit het huismerk. Een ruime douche, bijzonder meubel met opbouwkom in natuursteen en een praktisch toilet. En dit alles past in een kleine badkamer. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen

In deze badkamer

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Huismerk badkamer Daytime - Reviewblok
Wij scoren een
9
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Huismerk badkamer Daytime - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties