TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
HSK Edelglas
HSK Edelglas - HSK Edelglas
Hygiënisch, duurzaam en tijdbesparend

HSK Edelglas

Douchen kan zorgen voor de ultieme ontspanning na een drukke dag, maar het is ook een manier even snel op te frissen. Het glas van een douchewand of douchecabine krijgt daarbij veel te verduren. Zeep, vuil en kalkresten liggen op de loer. Edelglas van HSK de glaswand in je doucheruimte.

HSK Edelglas - 1. HSK Edelglas voor meer schoonmaakgemak

HSK Edelglas voor meer schoonmaakgemak

Bij alle douchewanden van HSK kun je kiezen uit verschillende glassoorten. Deze glassoorten kunnen worden voorzien van een Edelglas-coating. Deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels minder snel aandrogen en dat vuil en zeepresten minder aan het glas hechten. De douche schoonmaken kost aanzienlijk minder tijd, energie en schoonmaakmiddelen als je douchewand voorzien is van Edelglas-coating.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist TC Couwenberg in Reusel voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

HSK ShowerGuard

Een nieuwe methode om kalk- en vuilhechting op het glas te voorkomen is Showerguard. Met behulp van vacuümtechniek wordt een ultradunnecoating aangebracht op het glas en is de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. 

HSK Edelglas - 2. HSK ShowerGuard
HSK Edelglas - 2. HSK ShowerGuard

Normaal glas dat standaard in een douchewand of douchecabine wordt gebruikt, wordt na enige tijd aantast door kalk en shampooresten. Hierdoor blijft de douchecabine gemakkelijk in onderhoud. Breng een bezoek aan TC Couwenberg in Reusel. Wij adviseren je graag over verschillende glassoorten en coatings voor je douchewand.

Douche schoonmaken

Een douchewand heeft ook met Edelglas-coating, regelmatig onderhoud nodig. Maak je douchewand schoon met niet-agressieve schoonmaakmiddelen en een zachte microvezeldoek en gebruik een douchewisser na iedere douchebeurt.

HSK douchewanden- en cabines

Ben je op zoek naar een douchewand of douchecabine met Edelglas-coating? Ontdek het assortiment douchecabines en inloopdouches van HSK. Verkrijgbaar in diverse standaardmaten of laat een douchewand of douchecabine op maat maken. HSK is specialist in maatwerk doucheoplossingen. Niets is onmogelijk!

HSK COLLECTIE
 

HSK Dobla: ligbad en douche in één

 

HSK

 

HSK RenoDeco

 

HSK Douchecabine

 

HSK Walk In inloopdouche

HSK Edelglas - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
HSK Edelglas - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties