TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Keuco Plan Care
Keuco Plan Care - Keuco Plan Care
Praktisch, comfortabel met uitstekende kwaliteit

Keuco Plan Care

Naarmate we ouder worden, gaat comfort en veiligheid in de badkamer meer spelen. Misschien ben je bang dat je uitglijdt of wil je jezelf onder de douche kunnen vasthouden. Keuco heeft prachtige badgrepen of douchestangen met een greep om extra ondersteuning te geven. Maar dat niet alleen. Keuco biedt met Plan Care een zeer omvangrijke collectie ergonomisch en elegant vormgegeven badkamerproducten die het leven in de badkamer makkelijker en aangenaam maken.

Keuco Plan Care - CB-keuco-plan-care-veiligheid

Plan Care voor veiligheid en comfort

De ergonomische Plan Care badkamerproducten van Keuco zorgen voor comfort en veiligheid in de badkamer. Met bijvoorbeeld Keuco’s opklapbare wc-steun met wc-rolhouder sta je makkelijker op en heb je de wc-rol altijd binnen handbereik. Met een kantelspiegel kun je jezelf zittend scheren of opmaken. En met de Plan Care toiletborstel met een extra lange steel is schoonmaken ook nét wat makkelijker.

Klapzitting van de Plan Care collectie

Na een lange dag werken, is zittend douchen heerlijk ontspannend en bovenal veilig. De klapzitting van Keuco zorgt met de zachte zitting voor ultiem douchecomfort. Door zijn stijlvolle ontwerp en zijn hoogwaardige materialen valt de zitting direct op. Door het sterk en doordachte ophangsysteem kan het een hoge belastbaarheid van 150 kg aan. De klapzitting is verkrijgbaar in de kleuren zwartgrijs, lichtgrijs of wit. Voor extra comfort kun je de zitting bovendien combineren met een rugleuning.

Vraag je badkamerspecialist van TC Couwenberg om advies om samen een veilige en comfortabele badkamer te ontwerpen met de Keuco Plan Care producten.

Maak een afspraak
Keuco Plan Care - CB-keuco-plancare-douchezitje
MEER KEUCO PLAN CARE
Keuco Plan Care klapzitting douche - wit en chroom
Keuco Plan Care klapzitting douche - zwart en chroom
Keuco Plan Care klapzitting douche - zwart
Keuco Plan Care klapzitting douche - wit
KEUCO COLLECTIE
 

Keuco badkamermeubels

 

Keuco IXMO

 

Keuco kranen

 

Keuco

 

Keuco spiegelkasten

 

Keuco accessoires

 

Keuco Cosmeticaspiegels

Keuco Plan Care - Reviewblok
Wij scoren een
9
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Keuco Plan Care - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties