TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Advies van je specialist
Moderne badkamers - Advies specialist moderne badkamer

Moderne badkamer om mee te pronken

Bij een eigentijdse levensstijl hoort een moderne badkamer. Met fraaie designs, strakke lijnen en warme accenten is een moderne badkamer echt een ruimte om mee te pronken. Zéker als je de badkamer persoonlijk maakt, bijvoorbeeld met bijzondere gadgets die op het eerste oog niet zichtbaar zijn. Een prachtig weggewerkte stoomdouche? Of een waterbesparend designtoilet? In een moderne badkamer kan het allemaal! Bekijk onze moderne badkamers.

Moderne badkamers
Producten voor de moderne badkamer
Vrijstaande badkraan als eyecatcher Moderne badkamer met vrijstaand bad en vrijstaande badkraan
Vrijstaand bad met moderne vormen Moderne badkamer - vrijstaand bad met moderne vormen
Whirlpool voor elke moderne badkamer Moderne badkamer met whirlpool
Inbouwbad met strakke lijnen Inbouwbad met strakke lijnen

Tips voor de moderne badkamer

Een moderne badkamer leent zich uitstekend voor het plaatsen van kleine accenten. Zo maak je jouw moderne badkamer al snel heel persoonlijk door de ruimte te verrijken met eigentijdse accessoires. Denk aan een fraaie zeepschaal of een opvallende kleur handdoeken. TC Couwenberg heeft talloze tips voor de moderne badkamer!

Gadgets voor de badkamer

Met technische snufjes maakt je een moderne badkamer helemaal af. Zoals de Grohe SmartControl hand- of hoofddouche: met een simpele bediening bepaal je zelf de juiste straal. En zoek je naar moderne gadgets die uw douchemomenten nóg aangenamer maken? Dan is een Aquasound TV of Gira inbouwradio echt iets voor je. Volledig hightech douchen: moderner wordt het niet!

Slim ontwerp voor een moderne badkamer

Onze badkamerontwerpers zijn als geen ander in staat om de moderne badkamer van je dromen te realiseren. Daarbij houden ze rekening met de kleuren, materialen en accessoires van jouw voorkeur. Ben je benieuwd hoe je moderne badkamer eruit kan zien? Maak dan een afspraak met TC Couwenberg in Reusel

Moderne badkamers - Slim ontwerp voor een moderne badkamer
Moderne badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Moderne badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
Waardering van onze klanten
Moderne badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties