TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Sanibroyeur - Sanibroyeur

Sanibroyeur

Wil je snel een toilet, wastafel of douche laten plaatsen? Maar is een normale aansluiting op het riool lastig? Sanibroyeur biedt al meer dan vijftig jaar oplossingen om in elke ruimte, van kelder tot zolder, eenvoudig een echte badkamer, wc of keuken te installeren. Zonder grote werkzaamheden.

Sanibroyeur van hoge kwaliteit

Sanibroyeur producten, zoals compacte toiletten, vermalers en vuilwaterpompen, staan voor kwaliteit en technisch vakmanschap. Het moederbedrijf, de SFA Group, doet veel onderzoek om voortdurend de slimste, hightech producten te ontwikkelen. Hierbij worden altijd alle milieuregels strikt gevolgd.

De SFA Group stelt voorop dat haar producten moeten voldoen aan alle wensen en verwachtingen van haar klanten. Met resultaat: Sanibroyeur is wereldwijd, voor iedereen, de slimme oplossing om eenvoudig toiletten, badkamers en keukens te installeren.

Saniwall Pro Up: op elke plek een toilet 

Wil je een toilet of badkamer in je vakantiehuis, tuinhuis of op zolder? Op welke plek ook, met Saniwall Pro Up, de totaal-oplossing van Sanibroyeur, kun je overal een stijlvol toilet installeren en eventueel een douche of wastafel erop aansluiten. Eenvoudig en snel.

De Saniwall Pro Up is een compleet systeem dat in samen-werking met Grohe is ontwikkeld. Het bestaat uit een inbouw-element van Grohe met een toestel dat ontlasting fijnmaalt. Deze vermaler wordt netjes weggewerkt achter de wc met het bijbehorende elegante voorpaneel. Het voorpaneel is van gehard en gecoat glas met een bedieningspaneel van Grohe. Je bent hiermee verzekerd van een stijlvolle afwerking.

Saniwall Pro Up: eenvoudig te installeren en veelzijdig

Op een toilet wordt normaal een grote rioolpijp van 110-125 mm aangesloten. Een normale toiletaansluiting is daarom een zware en kostbare ingreep. En door obstakels niet altijd mogelijk. Dan is de keuze voor de Saniwall Pro Up logisch. Hiermee kan vuil water overal door een smallere buis afgevoerd worden. Hak- en breekwerk blijft zo beperkt. Met de veelzijdige Saniwall Pro Up kun je ook een wastafel of douche op de vermaler aansluiten. Zo kun je een hele badkamer installeren op elke wenselijk plek.

Stil en onderhoudsvriendelijk

De Saniwall Pro Up kun je met elk toilet combineren. Het systeem is uitgerust met een stil en onderhoudsvriendelijk spoelsysteem. Mocht er een keer een verstopping zijn door een object dat niet in het toilet thuishoort, dan neem je eenvoudig het voorpaneel af en verwijder je het object uit het reservoir. Ook kun je zo heel eenvoudig elektronische onderdelen vervangen. Hiervoor hoef je het toilet of de vermaler niet te demonteren. Bovendien heeft het spoelsysteem een waterbesparende techniek. Per keer spoel je maar drie of zes liter water.

Saniwall Pro Up bij u thuis

Op de Saniwall Pro Up geldt gratis drie jaar extra garantie (dus in totaal vijf jaar garantie) als je het aangekochte product online registreert.

Vraag je Baden+ badkamerspecialist naar de mogelijkheden om de Saniwall Pro Up bij je thuis te laten installeren.

 

Sanibroyeur - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Sanibroyeur - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties