TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Tegelhal - Tegelhal
TC Couwenberg Tegelhal Brabant in Reusel

Tegelhal Brabant 

Bent u op zoek naar tegels voor uw badkamer? Kom dan kijken in onze tegelshowroom: Tegelhal Brabant in Reusel. Hier vindt u tegels van de beste fabrikanten met een zeer scherpe prijs. U heeft volop keuze in soorten en maten tegels. Met onze jarenlange expertise staan we garant voor kwaliteit. Kom langs! We helpen u graag om een goede keuze voor uw badkamer te maken.

Tegelhal - 1.Tegelshowroom met de beste, scherp geprijsde tegels

Tegelshowroom met de beste, scherp geprijsde tegels

Tegels zijn er in vele soorten. Ook de kwaliteit kan heel verschillend zijn. Laat u in onze tegelshowroom daarom goed adviseren over de tegels die u voor uw woning of badkamer kiest. Al tientallen jaren koopt Erwin Couwenberg de tegels direct in bij de beste tegelfabrikanten. Hierdoor kunnen we u tegels met de nieuwste designs, tegen de laagste prijs aanbieden. Met onze jarenlange ervaring helpen we graag om een goede keuze te maken uit de vele soorten tegels. Zo krijgt u kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

10 jaar garantie op vloertegels

In onze tegelhal vindt u een ruim assortiment wand- en vloertegels voor uw woning. Onze collectie bestaat uit diverse tegels in eigentijdse kleuren, zoals stone, lichtgrijs en greige. Als we onze tegelfabrikanten bezoeken, houden we de kwaliteit van de tegels die we inkopen goed in de gaten. Een hoge kwaliteit is daarom gegarandeerd. Hierdoor kunnen we op onze vloeren 10 jaar garantie op slijtage bieden. Laat u verrassen! Niet alleen door enorme keuze, maar ook door de kwaliteit.

Tegelhal - 2. 10 jaar garantie op vloertegels
Tegelhal - 3. Altijd de nieuwste tegels

Altijd de nieuwste tegels

We laten in onze tegelhal de nieuwste trends zien. Zoals de vele varianten van de betonlooktegel. Van grof getekend lichtgrijs tot tegels met patronen in subtiel antraciet. Ook houtlooktegels ontbreken niet in onze trendy tegelcollectie. Houtlooktegels zorgen voor warmte en sfeer in uw huis én zijn heel makkelijk te onderhouden. Kom ons eigentijdse tegelassortiment bekijken in Tegelhal Brabant in Reusel. We laten u graag de allernieuwste tegels zien, rechtstreeks van onze tegelfabrikanten.

Bezoek onze showroom of bestel online

Graag ontvangen wij u in Tegelhal Brabant in Reusel. We laten u zien wat er op tegelgebied allemaal mogelijk is. Heeft u minder tijd? Dan kunt u een deel van onze tegels ook online bekijken en bestellen. Wij helpen u graag met het betegelen van uw badkamer of huis. Wij werken daarvoor in de wijde omgeving van Veldhoven, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel, Kalmthout, Brecht, Turnhout, Lommel, Geel en Mol.

Tegelhal - Bezoek onze showroom of bestel online
Tegelhal - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van TC Couwenberg

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor TC Couwenberg? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegelhal - Reviewblok
Wij scoren een
9
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Tegelhal - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties