TC Couwenberg
TC Couwenberg
Lange voren 17
5541 RS Reusel
0497 641 490 - marietza@tccouwenberg.nl
Aangesloten bij
Woonvloeren - Woonvloeren
TC Couwenberg Tegels en Sanitair in Reusel

Tegelwoonvloeren

Wij van TC Couwenberg Tegels en Sanitair hebben een ruim assortiment tegels. Bij ons maakt u kennis met de nieuwste design wand- en vloertegels. In diverse stijlen, formaten en kleuren. Tegels die niet alleen geschikt zijn voor uw badkamer, maar ook voor alle andere ruimtes.

Woonvloeren - 1. Couwenberg Compleet tegelassortiment

Compleet tegelassortiment

Wij van TC Couwenberg Tegels en Sanitair helpen u graag met het maken van een keuze uit ons complete aanbod wand- en vloertegels. De mogelijkheden van keramische tegels zijn eindeloos. Graag nodigen we uit om naar ons assortiment te komen kijken. In de tegelshowroom treft u maar liefst 60 woonvloeren. Van klassiek tot modern en van klein tot XXL-formaat. Voor de badkamer, maar ook voor uw keuken of terras. In ons uitgebreide assortiment tegels vindt u zeker een tegel die past bij uw voorkeuren. 

Tegels zijn sfeerbepalend

Wij hebben met onze jarenlange ervaring een goed designersoog voor het ontwerpen van badkamers. Daar is het kiezen van een tegel een heel belangrijk onderdeel van. Tegelkleur, tegelgrootte en structuur zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Samen kijken we naar wat het beste bij u thuis past.

Woonvloeren - 2. Couwenberg Tegels zijn sfeerbepalend/Nieuwste trend
Woonvloeren - 2. Couwenberg Tegels zijn sfeerbepalend/Nieuwste trend

De nieuwste trends

We importeren onze kwalitatief hoogwaardige tegels direct van de fabrikant uit onder meer Spanje en Italië. U kunt er dan ook van verzekerd zijn dat we in onze showroom de nieuwste tegels tonen. Tegels die volgens de nieuwste technieken worden geproduceerd. Kleurvast, krasvast en onderhoudsvrij.

Eigen tegelzetters

TC Couwenberg heeft een eigen tegelzetteam waardoor we u een perfect gelegde vloer kunnen aanbieden. Maak direct een afspraak of bezoek onze showroom in Reusel om naar hartenlust inspiratie op te doen. Natuurlijk staan wij klaar om u van uitgebreid advies voor uw nieuwe tegelvloer te voorzien.

TC Couwenberg Reusel heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in onder andere Veldhoven, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel.

Woonvloeren - 3. Couwenberg Eigen tegelzetters
Woonvloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van TC Couwenberg

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor TC Couwenberg? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Woonvloeren - Reviewblok
Wij scoren een
9
11-09-2017
Waardering van onze klanten Nee
Woonvloeren - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties